Kaisa Sovero on syntynyt Eurassa Länsi-Suomessa ja opiskellut Fredika Wetterhoffilla Hämeenlinnassa. Opintojen jälkeen hän työskenteli Ahlström Oy:llä graafikkona ja samalla vapaana tekstiilitaiteilijana. Vuonna 1980 Kaisa muutti Kreikkaan Rodokselle ja jatkoi uraansa graafisena suunnittelijana ja kuvataiteilijana. Hän keskittyi applikaatiotekniikkaan, jonka aiheet syntyivät Suomessa eletyn lapsuuden ja Kreikan aikuisvuosien kokemuksista. 

Näyttelyitä taiteilja on järjestänyt vuodesta 1978 ja hänen applikaatiotöitänsä on esillä eri puolilla maailmaa sekä julkisissa tiloissa että yksityisissä kodeissa. Unicef ja Amnesty International ovat julkaisseet postikortteja Kaisan teoksista. Kesäisin töitä voi nähdä Eurassa Soveron taidetalossa. Lisäksi tämän sivuston taidegalleria-osiossa teokset ovat esillä ympäri vuoden.

Viime vuosina Kaisa on alkanut maalata akryyliväreillä puulle ja kankaalle. Monet työt ilmaisevat taiteilijan rakkautta suomalaisen ja kreikkalaisen luonnon väriloistoon, yksityiskohtiin ja ihmeisiin.

 

 

punasipuli
kaisa
 
kaisasovero taiteilija taidetalo taidegalleria kauppa yhteystiedot  kaisasovero